Hi!


Wat leuk dat je een kijkje neemt op mijn website!
Het gezicht achter Fave, dat ben ik, Fay Verdonschot.
Ik woon samen met mijn man en twee dochters in het gezellige Wijchen. Hier woon ik niet al mijn hele leven, ik ben erheen verhuisd voor de liefde! Ik ben opgegroeid aan de andere kant van het land, in de Bollenstreek. Hoewel ik mijn familie dichtbij hebben wel mis, vind ik het hier heerlijk wonen!

Sinds ik op mijzelf woon heb ik het altijd leuk gevonden om mijn huis leuk in te richten. Bij de koop van ons huidige huis en het verbouwen ervan ben ik erachter gekomen dat ik het nóg leuker vind dan ik al dacht. Het maken van een compleet plaatje, met de juiste kleuren en materialen vind ik zó leuk! Ik vind het heerlijk om met kleurstaaltjes aan de slag te gaan en combinaties te maken totdat de perfecte combinatie ontstaat.

Carrièreswitch

Ik heb eerst een hele tijd in de telecom gewerkt. Hier heb ik voornamelijk functies gehad in het helpen en adviseren van mensen. De branche was alleen niet helemaal mijn ding dus heb ik besloten een sprong te wagen en een opleiding Interieurdesign te gaan volgen. Wat was dat een goede zet zeg! Anderen helpen met en adviseren over interieur, dat is voor mij de perfecte combinatie!

Tijdens mijn opleiding ben ik ook in een woonwinkel gaan werken zodat ik naast de lessen ook gelijk ervaring in de praktijk kon opdoen. Het oprecht meedenken over wat voor klanten het beste werkt qua indeling, welke materialen geschikt zijn voor hun leefsituatie en rekening houden met de kleuren die bij hen passen, dat is wat ik leuk vind.

Fave

Sinds 2022 ben ik gestart met Fave omdat ik naast het adviseren over meubels ook mensen wil helpen met de andere aspecten uit het interieur. Dit doe ik nét even anders dan de standaard complete interieuradviezen die je vaak ziet. Ben je benieuwd hoe dat zit? Kijk dan even op mijn ‘Interieuradvies’ pagina!

× Stel hier je vraag >