Diensten

Ik vind het belangrijk dat interieuradvies toegankelijker wordt. Ik maak de adviezen toegankelijker door de onderdelen uit een compleet pakket, los aan te bieden. Wil je alleen kleuradvies? Of alleen hulp bij de indeling? Dan kun je één van die pakketten kiezen. Wil je hulp bij indeling én kleur, dan maak je een combinatie van de twee pakketten.
Zo simpel is het!

Zo kan ik je helpen

 • Samen brainstormen

  Samen brainstormen

  Ben je nog heel erg zoekende in wat je wil veranderen, hoe je dat moet doen of twijfel je nog over het laten maken van een interieurplan? Dan gaan we samen brainstormen. Het maakt niet uit hoever je al bent met je ideeën, dit is echt een heel laagdrempelige brainstorm. Niets is gek!


  Meer info »

 • Mondeling advies

  Mondeling advies

  Ga je graag zelf aan de slag maar zijn er bepaalde keuzes waar je niet uit komt? Twijfel je bijvoorbeeld over die ene kleur voor op de muur, wat voor soort eethoek er moet komen, of er een hoekbank moet komen of juist een rechte bank? Dan is een mondeling advies ideaal voor jou!


  Meer info »

 • Kleuren en materialen

  Kleuren en materialen

  Op basis van jouw wensen maak ik een moodboard en kleurenplan waarmee je zelf aan de slag kunt! Je krijgt van mij een digitaal naslagwerk en een kleurenwaaier van de gekozen kleuren.


  Meer info »

 • Kamerindeling

  Kamerindeling

  Op basis van de plattegrond van jouw ruimte(s) ga ik aan de slag met het maken van jouw ideale kamerindeling. Want een indeling moet naast mooi, ook zeker praktisch zijn! Ik kijk altijd naar de meest praktische indeling, zonder dat het saai wordt!


  Meer info »

 • Samen winkelen

  Samen winkelen

  Ik ga graag met je mee naar die woonwinkel, vloerenboer, keukenzaak.. Samen zie en bedenk je meer dan alleen en ik kan je helpen om de juiste keuzes te maken zodat de nieuwe meubels in het totaalplaatje passen.


  Meer info »

 • 3D tekening

  3D tekening

  Vind je het lastig om je voor te kunnen stellen hoe de ruimte er uit komt te zien op basis van een plattegrond? Ik maak voor jou 3D tekeningen zodat je echt door de ruimte kunt ‘lopen’. Zo kun je je veel beter voorstellen hoe het eruit komt te zien.


  Meer info »

 • Opruimen en organiseren

  Opruimen en organiseren

  Een opgeruimd huis is een opgeruimd hoofd. Ja het werkt écht! Ik ga samen met jou door je spullen heen, help keuzes maken en zorg daarna samen met jou dat we het zo organiseren dat het voor jou werkt!


  Meer info »

Maak kennis met interieuradvies

Dit kan ook een mooie manier zijn om eens kennis te maken met het inschakelen van een
interieuradviseur. Denk je er al een tijdje over, maar blijf je twijfelen of dit het wel waard is?
Kies dan bijvoorbeeld eerst eens een inspiratiesessie. Tijdens een sessie van 2 uur kun je al je interieurvragen stellen. Bevalt het je goed en kun je ergens anders nog hulp bij gebruiken, dan kun je gemakkelijk nog een extra pakket bijboeken.

Wil je graag eens in gesprek met mij om te kijken wat nou nuttig is voor jouw woonvraag?
Dan maken we kosteloos een telefonische afspraak zodat ik je persoonlijk kan adviseren over het geschikte pakket.

× Stel hier je vraag >