In de blogs die ik hier ga plaatsen komen allerlei onderwerpen aan bod. Van woontips en oplossingen voor veelvoorkomende woonproblemen tot verslagen van mijn opdrachten.

Wil je op de hoogte gehouden worden van nieuwe blogposts? Volg mij dan op Instagram! Daar krijg je een notificatie als ik een nieuwe blog heb geplaatst.


 • Van basic tot gedurfd: hoe kies je de juiste muurkleur?


  Verschillende tinten

  Bij het kiezen van de juiste kleur voor de muren van je huis komt veel kijken. Er zijn veel, héél véél kleuren om uit te kiezen en het kan moeilijk zijn om te bepalen welke kleur het beste bij jouw stijl, ruimte en interieur past. Met deze tips help ik je op weg om de…

 • Voorjaar Make-over: Breng de Lente in Huis!


  De lente is begonnen en het zonnetje begint zo af en toe al heerlijk te schijnen! Dat betekent dat de voorjaarskriebels beginnen en je aan de slag wilt met het veranderen van je inrichting, of lekker wilt gaan opruimen! Hieronder vind je 9 tips voor een makkelijke voorjaar make-over .

 • Mix & Match: Verschillende vloeren combineren


  Als je verschillende soorten vloeren in één ruimte hebt, kan het lastig zijn om deze te combineren. Maar met een beetje creativiteit en een paar slimme trucjes kun je zorgen dat ze goed combineren zonder dat je de vloeren hoeft te vervangen. Hieronder vind je 6 tips om je op weg te helpen!

 • Opgeruimd staat netjes: Speelgoed opbergen tips


  Waar kinderen zijn, is ook veel speelgoed en het liefst in alle mogelijke felle kleuren. Je kinderen zijn je alles en ze horen er natuurlijk helemaal bij, maar je wilt ook graag een volwassen leefruimte waar je ‘s avonds weer alles aan kant kunt hebben. HET KAN!

× Stel hier je vraag >